Brottning

Nu kan även tjejerna va me å brottas. Nu äre bara Albin som får titta på ett tag till.

Vårjackan

Nu kommer de äntligen en bild på Alice vårjacka

Svetten lackar

Ja fyyy fasen va slut jag blev efter 30min på crosstrainern. Usch jag tog nog ut mej lite för mycke, känner mej vinglig nu. Billig fylla. Måste passa på att träna på nu, är ju ny invägning på måndag. Måtte de gå bra. På måndag äre även dax att öka ett knäpp på motståndet på crossen, oj oj. De blir tuffare å tuffare =)

Nu börjar de hända saker med våra björkar som så fint pryder baksidan av tomten. Erik å två till var här å högg ner 2st idag, blir feler nästa helg, sweet. Nu måste de nog planteras en syrénhäck, för insynens skull. Fast iofs så kan jag då sitta inne å titta på fotbollsmatcherna, hmm tål å tänkas på.

Ikväll blir stor kalas, syrran bjuder in till fest. Cilla fyllde 30 i onsdags. Hon har lite för mycke gott fika bara hehe. Så de blir till å hålla fingrarna i styr, så de inte slinker ner för mycke gott.

Nepp nu blire slappa i soffan å kolla på Henke när han tränar.

Mors å Grankott

Alice 7 månader

Idag blev lillan 7 månader. Tiden går och går. De firar vi me lite bilder.


Så glad blir man när mamma tar fram kameran


Klappa, klappa händerna


Vill krypa, men de går inte =)


=)


Tänk att man ska äta på allt

Mors å Grankott

Cillas Dag Idag

Idag är de den stora dagen för Cilla, hon fyller 30 år idag. Grattis grattis. Så om någon timme bär de av mot kalas, trevligt. Millis, Perra, Anton och Albin skulle oxå åka på dan så de blir skoj. Hoppas hon kommer å gilla presenten =) Får inte glömma kameran, måste komma ihåg de!!!

Nej nu blire dusch å frukost för hela slanten innan lillan vaknar. Måste ju bara tala om att jag har tränat 30 min nu på morron me.

Mors å Grankott

Nu va de gjort!

Nu har jag lagt av me fotbollen, iaf tagit ett brejk. Känns skönt men samtidigt lite konstigt, jag har ju ändå spelat sen jag var 5-6år. Men då kanske de är dax å sluta me, inte drälla runt å inte hänga me. Så hur blir de nu då? Jo de blir fin fint, ska bli den nya löperskan ha ha.... För jag vet att jag är en oerhört stor talang inom löpning, NOT!!! Men hur talanglös jag än må vara ska jag inte ge upp hoppet om en bra tid på tjejmilen den 5 september. Jag har tiden på min sida iaf.

De roligaste som hänt är att Alice nu börjar på att ta sig framåt, japp du läste rätt. När hon sitter så masar hon sig framåt, måhända att de bara är några centimeter, men de är ändå framåt. Henke visa mej de när jag kom hem från arbetsdagen på färgaffärn. Fjompig mamma som man är så trilla en tår ner ha ha. Va har hänt me mej blödigare än en blodig biff.

Nu är även Alice rum stort sett klart, bara lite finlir kvar. Blev såååå himla bra, jag är jätte nöjd me hennes rum. Måste försöka få fram lite bilder. Dåligt me bilder nu på ett tag, fy på mej.

Mors å Grankott

Hata fotboll......

... ja de är vad jag gör just nu. Ska aldrig mer spela fotboll låter de nu. Men imorron äre väl kanske bättre igen. Jag ska nu sätta mej ner i helgen och fundera på hur jag ska göra. Tar nu en timeout från fotbollen ett tag, behöver funderar tid.....

Mina kära systrar


Cilla å Millis

Va fort de går..

Tiden bara rusar iväg, vart har den senaste veckan tagit vägen. Jag har nog aldrig suttit såhär lite vid datorn som på den sista tiden. Varför? Jo jag har haft så mycke annat skoj för mej. Jag har jobbat lite å så har jag fixat mycke i Alice rum. Börjar nu se slutet, kommer bli så fint så. Nu ska bara listerna målas ett x antal gånger, nemas problemas. Känner mej mer som en målare nu, trodde inte jag kunde sånt.

Lillan är bara bäst hon, så mysig. Hon växer så de knakar å de händer nya saker hela tiden, klappa händerna och lipa är nu på tapeten =) Lite synd om henne nu för hon har haft lite feber å är lite snorig, men glad ändå. Om man själv kunde va så när man är sjuk. Hon har nu fått sin först vårjacka, kunde inte låta bli. Den passade henne perfekt. Hon själv valde den rosa men jag köpte den röd och vita. Ska försöka mej på att lägga upp bilder sen. Så nu är Alice me och skriver. Hon brukar tycka de är kul en stund.

Idag blire målning å tvättning för hela slanten.

Mors å Grankott

Kommuncup!

Idag har jag för första gången i mitt liv spelat ut i kommuncupen inomhus. Jamen herregud så konstigt de kändes, har ju alltid stått i mål. Jag vet faktiskt inte vilket jag gillar mest, de var en ny erfarenhet. Trodde jag skulle klara knäna från brännskador å bulor, men där hade jag fel. Ramla för mycke helt enkelt. Men värst vare när en Söderforsare fällde mig, fasen va jag brände mig då. Man liksom drar sig för att duscha för man riktigt känner hur de kommer att svida av varmvattnet. Men Hållnäsare som man är så biter man ihop, hehe. Hur gick de då i cupen? Jo Tierp DFF - Månkis 2-0
               Österlövsta - Månkis 1-0
               Söderfors - Månkis 2-0
               Karlholm - Månkis 1-0
Så de gick väl inte allt för bra. Vi har bara en sån himlans otur, vi var värda minst en vinst å 2 oavgjorda. Man kan va hur bra som helst, men de är ju de lag som gör mål som vinner. Hur bra var jag då? Inge å hänga i julgran, men jag hade en ribbträff iaf, alltis nått =) Jag är bara glad att jag får va me, ha ha. Det gick inge vidare för Ullforsarna heller, så de är bara å ta nya tag.
 Ha ha de där va tider de =) Ullfors vann kommunis mot TIERP, jag stod för årets outfit. Alltid retade de nån.....

Mors å Grankott


Renovering

Nu är de målning som gäller, Alice rum börjar nu ta form. Ska måla taket 1 gång till, sen måste väggarna målas lite oxå. Kommer bli hur fint som helst. Så jag hoppas även hon kommer å gilla de. När allt är klart kommer de upp lite bilder på före och efter.

Så va har jag haft för mej nu på morron då, jo jag har tänat och fixat me tvätt. Maskinen är förhoppningsvis klar snart. Lillan vakna redan vid halv 7 idag så hon somnade om så gott så. Hon är så mysig, på söndag ska de nog bli en sovmorron för hela familjen. Bara massa mys.

Hmm, undra sa flundra hur de ser ut inför kommuncupe i helgen. Jag är så nyfiken på vilka som ska va me och vilka som spelar i vilket lag osv. Den största frågan är ju vem som ska stå i mål, he he.

I måndags så jobbade jag för första gången på ½ år. Det gick bra men man är lite ringrostig, blir ett pass imorron me. Då ska jag å Stinas grabb va ensamma mellan 16-18, så jag hoppas de går bra. Men men man får försöka göra de bästa av situationen. På måndag ska jag jobb me, full rulle.

Mors å Grankott

Nervös är bara förnamnet

Idag ska jag ut på arbetsmarknaden för första gången sen Alice kom till världen, iiiiiiiiiii. De ska bli jätte skoj men jag är ändå lite pirrig. Hur mycke kommer jag ihåg sen jag praktisera?? de är mycke de där me färg, jag kan bara en liten liten bråkdel av de hela än, men hoppas på att lära mig allt eftersom. Så håll tummarna å önska mej lycka till.

Vad visa vågen idag då mån tro, jippi äntligen ett bra resultat, exakt 2kilo. Så nu blir man ännu mer taggad=)

Nu väntar grötfrukost

Mors å Grankott