Vår/Sommar till lillan


ADIDAS FIREBIRD TS DARK RED
ADIDAS DRAGON CF INF DARK BLUE / WHITE


Hmm, va ska man välja att köpa till lillan. Lär ju behöva ett par skor till sommaren när de är dax att börja gå. Kan nog behövas en till träningsoverall me, har ju en svart adidas med guld ränder. Klänningen tyckte jag var så söt, men va de nu är förena bralls/troser me till dom vet jag inte. Iofs så syns inte blöjan om hon har dom på sig. Men snygga var dom inte. Gillar skarp den första adidas skon, orginal sko liksom. Får se va Henke tycker =)

Vilken start på dagen

Ute å skotta snö vid 8, sen in å körde 30min på crosstrainern. Hann de innan klockan hann bli 9, jag är rätt så imponerad av mej själv =)

Hmm nu är de nån liten sötis som ropar på mej nere =)

Mors å Grankott

Strax BVC

Idag blire vaccination för lillan igen, hon gillade de inte alls förra gången. Får se hur de går ida. Alltid lika spännande å se hur mycket hon växt både på längden å bredden. Ska snart till å väcka henne så vi kommer i tid. Ska ju hämta upp Henke efter vägen me =)

Ikväll blire springning igen, får se hur långt efter jag hamnar idag, ha ha. Men de är bara å bita ihop. Nån måste ju komma sist oxå.

Mors å Grankott

Åsen runt

Har gått åsen me Tezzan ida, va länge sen vi sågs. Hon messa imorse å hörde om vi kunde gå en sväng, klart som korvspa sa jag. Mycket trevligt. Så  imorron ska vi jogga på fotbollen =)

Har en liten tös i knät som vill hjälpa till å skriva, men hon får inte. Då blir hon inte nå glader.

Nu ska vi ut till Henke å kolla på han när han kastar i ved i veboon.

mhjb 0+oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sådär ja,tänk att hon alltid får som hon vill.

Mors å Grankott

Nu så



Här kommer äntligen bilderna på oss när vi träffa lilla Albin för första gången =)

Högbo Bruk

Där har hela familjen tillbringat en härlig weekend, torsdag-lördag. Mamma fyllde 50år nu i torsdags så då blev vi bjudna till Högbo. Var jätte mysigt där, så dit kommer vi nog åka fler gånger. Men då ska jag nog unna mej en spa behandling. Så igår morse så var man lite besviken på frukosten, hallå jag vill ha hotellfrukost =) De är de jag längtar till när jag ska sova på hotell frukosten å badkaret. Men tyvärr hade vi inte badkar i vårt rum, men då kila jag in te mamma å pappa å bada där =) Dom hade slagit till me sviten dom, kändes som man var i en lägenhet. Lyxigt värre.
Vi hittade även på en fin promenad slinga som vi var ut på några gånger. Som vanligt har jag fullt upp me å hinna me, alla går så fort men inte jag. Vet inte hur många gånger jag fått höra att jag är fastvuxen i arschlet(hmm felstavning?) ha ha. Men de får man ta när man ligger på topp =) Å just nu ligger jag på topp. Försöker träna så mycke de bara går. Ska snart hoppa upp på crosstrainern, sen blire joggning ikväll. Men jag är lite down för jag har sträckt vaden, japp gjorde de på träningen igår. Mina vader klara inte av upphopp me den vikten jag ligger på nu tror ja. De bara drog till, usch. Men jag kurerar mej för fullt me Linnex linnement, jävlar va de bränner. Så på onsdag blire nog bara löpning me fotbollen för mej, vette tusan om benet pallar styrka, ja vi får se hure känns då.
Men iaf så hade jag de bäst i Högbo, så tack mammsen å pappsen för en härlig weekend.

Men du nu höll jag på å glömma, vi var ju å bada på parkbadet i Sandviken påvägen hem i lördags. Alice gillar verkligen å bada, så de får vi lov att göra oftare. Vi har nu en resa till Borlänge på G. Där har dom ett superfint bad, med massa skojiga rutschkanor. Så de ser vi fram emot.

Idag var de invägning igen å de gick käpp rätt å helvete för mej, 2hekto upp. Hur fasen kan de va möjligt. Så nu gick jag me i viktklubb igen, för så här kan de inte fortsätta. Laddad till tusen för att komma ner i vikt till min 25-årsdag. Har då bestämt mej för att skaffa en såndär fin fin klänning. 20 veckor kvar =)

Nepp nu måste jag träna

Mors å Grankott

Full Rulle

Har de vart hela veckan, inte haft tid å sitta vid datan.
Helgen spederade vi i Slada, blev en massa skratt som vanligt. Mamma, pappa å henke var i skogen hela lördagen å högg å greja, duktiga va dom. Sen på kvällen blev de poker för hela slanten, jag hade inget pokerface å jag vann inte heller. Mammsen å jag var duktiga på söndagen å drog iväg på en lång lång promenad, trekanten runt. Skönt å komma ut en sväng. Påvägen hem slängde Henke av mig i Tierp så jag kunde va me på fotbollsträningen. 2 timmars träning, nice de. Hängde som vanligt inte me, men men så äre.

Måndag å tisdag rulla på som vanligt. Tiden går fort när man har roligt.

Måste ta å lägga upp lite bilder nu, var ju länge sen sist.

Missa träningen ida, inte bra. Men vi har inte vart så bra här hemma vette tusan va de är som spökar.

Nepp nu blire kortfixing till mammsen. Hon fyller 50år imorron.

Mors å Grankott

Ut på äventyr

Ja jag funderar på om jag ska ut en sväng på sparken, var himlans länge sen jag åkte just spark.

Hmmm, ja vi får se.

Mors å Grankott

En gång för länge sen


Festilifest, gillar partaj me partyhattar ha ha. 

30 minuter....

...idag igen, nu är jag på G. Crosstrainern har blitt min låtsaskompis när Alice sover å Henke jobbar. Nu måste jag hålla i de här. Hejja Carro friskt humör de är du som susen gör, Hejja Hejja. De är viktigt att peppa sig själv när man tränar =)

Lillan sover inne idag igen, rekord. Hon slår på stort å har sovit i 2 timmar nu. Hon ska helst inte sova ute nu på några dagar för hon har eventuellt kylt kinderna lite när vi åkte pulka sist. Så nu måste vi va lite försiktiga me kylan på ett tag. Men efter några till innedagar ska de nog va fin fint igen. Hon har tagit å blivit ett litet busfrö, hon är bara för härlig. Man kan inte annat än skratta när hon busar till de.

Igår fick jag hålla i lilla Albin jätte länge. Ha va så liten tyckte man, är ju van me Alice nu. Hon blev genast jätte stor liksom. Va så mysigt så. Har fina kort som jag ska lägga upp efter helgen. Blev ett kusinkort me=)

Nepp nu blire lunch, kassler å rotfruktsklyftor med philadelphiaost, MUMS.

Mors Å Grankott

En bra investering



Essart som en tränare alltid sa istället för exakt. Har tränat ½ timme på den idag me, kom inte lika långt som vanligt, pga träningsvärk. Trodde inte jag skulle kunna gå, men de gick ju fint =)

Efter maten ska vi äntligen få träffa lilla Albin =)

Mors å Grankott

Fys

Idag var de dax för första passet fysträning med fotbollen. Gissa om jag är dåligt tränad. Joggningen innan kom jag så långt efter att de nästan, eller det blev pinsamt. Men jag får se de positiva i de hela, jag deltog. Gäller att jag biter ihop å inte ger upp nu, utan hänger i och hoppas på en förbättring. Men crosstrainer träningen flyter iaf på bra, kör ½ timme varje dag. Så idag blev det dubbla pass. Väntar med spänning till vägningen på måndag. =)

Alice sitter me och bloggar nu, hon börja gilla dehär me data. Ska försöka få henne å skiva en rad.
påååååååå,o-å+h89h89 .ån,.05 453fy,8 88888888vcfy        ----------äh                     b gn           
Sedär ja, hon fick till lite. De blir en Ulla-Bella av henne,8888888888 =)

Nepp nu ska vi gå å peppa på Henke, han kör sitt pass på crosstrainern nu.

Mors å Grankott

Henke å Jag


Vi två ♥

Invägning

Igår var de måndag = invägning. Jag tävlar mot Biggest Loser på tvn, men dom går ner lite mer än mej, men jag ska fasen ta dom tillslut. Vänta bara. Det blev 1kg ner för mej och 2kg ner för Henke. En bra start ändå får jag lov att säga. Henke är duktigast han, men på måndag hoppas jag att jag får va duktigast. Vi kommer va i fin form till sommaren 10. Har ju som vanligt Tjejmilen i sikte, ska försöka slå mitt personbästa i år. Jag måste helt enkelt rusa runt den där milen. Nu ska vi börja me fys på fotbollen så då blire lite extra träning. Nepp nu äre bara 19kg kvar!!!

Alice har börjar bli ett litet busfrö. Hon är bara för härlig, man kan inte annat än skratta åt henne. Hon är en hejjare på att sno Henkes glajjor, igår tog hon dom å så slicka hon på glaset bara för att jäklas, ha ha. Han var halvt blind när jag kom hem=) Nu har hon även fått in snitzen på sin Sputtnick, ja jag kallar hennes gåstol så för den ser ut som ett rymskepp. Vi hittade henne och sputtnick i julgranen häromdan, tydligen jätte skoj å plocka me julgranskulorna. Alice är bäst helt enkelt.

Nepp nu ska jag fixa å trixa lite, medans lillan sussar.

Mors å Grankott

Ha Ha


Stånk Tommy

STÅNK TOMMY BÖRJAR VID 4 MINUTER =)




Stånk Tommy


Första bilden


Lilla gullisen Albin
Ett stort grattis till Millis å Perra å Storebror Anton

Albin

Japp så heter Alice lillkusin =) Han kom till världen inatt, så spännande. Har inte fått så mycke info än, mer än att de är fin fint me dom. Ska ringa mamma å höra lite mer.

Prata precis med en jätte stolt storebror, man verkligen hörde hur glad han va =) Allt hade gått bra me, mycke bra. Lillknodden är 48 cm lång och väger 2930g, trots att han kika ut för tidigt. Jag tror killarna i vår familj har bråttom ut. Dom kommer eventuellt hem ikväll, så här måste de handlas =)

Nepp nu måste jag fixa amningskudden som jag fick låna av Millis. Sa till henne igår att jag skulle tvätta den så hon skulle få den nu i dagarna så att den skulle va på plats när lillen kom. Men Albin hann före.

Mors å Grankott

Idag händer de grejer

Dagen började med att kusinerna från Elinge kom på besök. De vart en sväng till pulkabacken. Axel och Elsa hade bobrace, Alice fick nöja sig med sin pulka. Hon gillar verkligen att åka pulka, så de var en kanon bra julklapp. Bäst av allt va att vi grillade korv i vardagsrummet hemma hos oss =) Vi hade picknick, va riktigt mysigt. De va så mysigt att Axel klämde 5 korvar, men sen var han tvungen att vila lite. Hur han fick i sig så många korvar vet jag inte, fast iofs så kuta han upp me boben i backen en massa gånger. Så nu tror jag att jag ska börja åka bob jag me, vilken träning liksom. Super jobbigt att spriga upp men göör skoj å åka ner. Eller ja lite för fort gick de nog. Elsa har nog ont i öronen efter att ha åkt me mej, jodå jag erkänner att jag tjöt hela vägen ner. Som Axel sa: -Carro skrek du hela vägen?
Svar: Ja
Vi avslutade dagens äventyr med att käka middag, pestopanna blev de. Satt som ett smäck. Den ända som inte var så hungrig var Axel =) med all rätt.

Men nu sitter vi å biter på naglarna här hemma för Millis har fått åka in idag. Spännade =) De verkar som att de är på gång nu, prata me mamma för en stund sen å då sa hon att dom skulle bli kvar inatt. Imorron kanske jag är moster igen =) Jag tror de är en liten kille ja, man är så nyfiken nu efter så lång väntan.

Nej nu ska jag kika in Rolandz- kärlek och ananas, såg att de är en stund kvar =)

Mors å Grankott