Min lilla skrutta!!



Fick lite nya kläder + kepa igår när Millis å jag var på tjejkväll.

De va länge sen!

Ja de kan man lugnt säga, jag skyller på at jag har haft fullt upp. Å ja de stämmer faktiskt. De har hänt så mycket att de skulle ta en hel dag att skriva om. Men jag ska bjuda på en del av vad som hänt.
Jag har rustat tvrummet uppe från topp till tå, de har tagit tid. Väldigt lång tid, man hinner inte allt för mycket när man har en liten sötnöt som hänger i byxbenet =) Men nuuuuu är de äntligen klart. Men de största som hänt var att , som jag trodde, de blev bröllop på Albins dop. De va så fint allting, Millis hade en jätte fin klänning och va så fin. Börja lipa me såklart när dom tåga in i kyrkan, men de hör väl som till de =) Ska försöka få upp lite bilder från de med. Sen höll jag tal oxå, trots att jag var nykter. De va inte världens bästa tal men jag höll de iaf, klart nöjd över att jag våga =)

Idag äre tvätta fönster och byta gardiner som står på menyn. Snart klart nere, skulle nog ha vart klart om jag inte hamnat här. Men men de man inte hinner idag tar man en annan dag.

Jag har även hunnit med att göra en snabb comeback i mål för att sen sluta igen =) Eller rättare sagt jag ställde upp för att Jullan vart avstängd. De var skoj men väldigt ringrostigt, man har tagit å blivit gammal helt enkelt.

Nej ni här blire inget gjort.

Mors å Grankott

Världens gladaste dotter =)